Låt mig dela 10 riktlinjer som kan hjälpa till att höja en hälsosam kvinnas sannolikheter att bli gravid. Aggdonationegv

Aggbank: Losning mot infertilitet och betydelse for supportgrupper

Jag deltog i en promo-undersokning av Jennifer Lopez nya film “Backup Plan” i en teater med plats for 374. Teatern var full – vilket alltid ar en bonus for att doma publikreaktionen. Det har skett en stor mediekampanj for att “salja” den har filmen, vilket ofta betyder att filmen troligen kommer att tanka pa ladkontoret. Men “Backup Plan” ar en mycket trevlig och rolig overraskning.

Kvinnors halsa ar ett stort problem nar par beslutar att fortsatta fertilitetsbehandling. Normalt minskar risken att bli gravid nar kvinnan aldras. Om en kvinna inte kan tanka sig ens efter att ha varit oskyddad samlag i mer an ett ar, kan hon eller hennes partner vara infertil. Endast ytterligare test kan bekrafta om det ar sant. Den typ av behandling som valts for en aldre kvinna kommer att bero pa mycket eggdonation om kvinnors halsa.

Fairfax Cryobank ar ett foretag som betalar spermadonorer. De betalar dig om $ 100 for varje donation och ber dig komma in en gang i veckan. De kommer att betala annu mer for din sperma om du har doktorsexamen.

Riktigt juridiskt (USA, 9:00) – NYHET! Kate och Ben klarar av ett fangelsemedling och har svart att undvika sina kanslor for varandra. Annanstans tar Lauren ett upphovsrattsligt fall pa Leos vagnar.

Giuliana och hennes man Bill Rancic fick nyheter om hennes cancer bara nagra dagar innan paret var redo att ga till en Colorado fertilitetsklinik.

Jag har bara erfarenhet av spermibanken som jag anvande. Processen kommer sannolikt att variera med spermabanken. Nar jag var redo att bestalla ringde jag det gratisnummeret och pratade med en mycket hjalpsam och vanlig representant. Jag gav henne givarnumret till mitt forstahandsval och berattade for henne att jag behovde bestalla ett tvattat prov som skulle levereras over natten till Andrology Lab. Hon kollade hans prov och berattade att hans tvattade prover inte var tillgangliga men att hon kunde kontakta honom for att komma tillbaka for att donera igen. Jag hade inte tidens lyx, sa jag fragade om mitt andrahandsval. Han hade flera tvattade prov tillgangliga sa jag bestallde en.

Sperm donorer? Tja, att donera betyder att ge. Vanligtvis ingen skatt. Faktum ar att privat sperm donation aldrig varit skattepliktig. Varfor ska inte samma regler galla for kvinnor. Detta kan tolkas som bade konsdiskriminering och ett brott mot likabehandling enligt lagen.

Okej, nu kommer den knepiga delen. Publiken uppmanas att tro att Wally lyckas bli sa full pa sprit och piller att han ersatter sin egen spermie for Sperma hos Roland, den utvalda givaren. Patrick Wilson ar fantastisk som Roland.

“Fruktbarhetsturism” blir en ganska popular sak, sarskilt till lander som Ukraina. Dar brukar kvinnor vanligtvis inte vanda sig om de soker fertilitetsbehandlingar och aldre kvinnor vander nu sina synpunkter till dessa platser for att uppna sitt mal att ha barn, speciellt om de ar oppna for att anvanda donoragg. I Storbritannien betalas inte kvinnor nar de donerar agg, vilket har lett till brist pa donoragg och har darmed ocksa citerats som anledningen till att kvinnor reser utomlands for att bli gravid.

Ga pa datum. Med varandra. Manga ganger brukar brukar halla sig nara hemmet nar de forsoker bli barn. Aven om detta ar en mycket personlig upplevelse for er bada, kan du inte glomma att det finns en hel varld dar ute. En film, en lang promenad, dans, eller till och med bara att kasta nagra dartspel kan hjalpa till att lindra en del av preconceptionstressen. Det ar alltfor vanligt for ett par att vara sa inslagna i uppfattningsforfarandet att de glommer vem de var och varfor de var tillsammans innan de forsokte bli gravid.

Sa ikvall, efter att du ber for alla par som kampar med infertilitet, krama dina barn och inser hur verkligen du ar valsignad – aven om de drog over vaggarna i permanent markor eller dumpade en 5 lb mjol pa golvet. de ar en gava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *